Behandling i hjemmet

Få behandling i hjemmet, til events eller måske til mødregruppen.

Vi bestræber os altid på at være så fleksible som muligt så kunden kan få den bedste oplevelse.

Vores massører er dygtige og professionelle og venlighed og godt humør er et af vores kendetegn.

Har du brug for hjemmemassage?

I kan få massage hjemme hos jer selv hvis der er behov for det.  Mange af vores kunder benytter denne mulighed for at få en massør ud, da det kan være en stor hjælp med en travl hverdag.

Vi giver også hjemmemassage i forbindelse med polterabends, venindeaftener, mødregrupper,  sportsbegivenheder og firmamassage.

Det eneste du skal tænke på er at have pladsen til briksen. Helst minimum ca. 2×3 meter.  Vi sørger for lagner, klude mm.

Der er mange grunde til at bruge behandling i hjemmet.

    • Får du hjemmemassage sparer du en masse tid i forhold til at skulle bruge tid på at komme ind til klinikken.
    • Du befinder dig i 100% velkendte og trygge rammer
    • Er i flere sammen kan det give ekstra hygge med massage i hjemmet, samt det gør planlægningen meget nemmere, at I ikke skal ud af huset.
    • Det kan være en stor hjælp med hjemmemassage når man har børn, der ellers skal passes.
    • Du har det for skidt til at komme ud af hjemmet.

 

Når du får behandling i hjemmet, er du sikker på at du får en behandler du kan have tillid til.  Har du spørgsmål eller er du usikker på hvilken massage du har brug for, så står vi klar til at hjælpe, så din oplevelse bliver så god som muligt.

Prisen på mobil massage er foreløbig som i klinikken, men der bliver pålagt et kørselsgebyr (typisk minimum 100kr). Derfor vil det også bedst betale sig, hvis man er flere eller bestiller en af de længere massager. Der skal bestilles minimum en time eller to halvtimers massager da der går meget tid med transport og klargøring.